Hvem er ma-oo ?

Hvem er ma-oo ?

Hej,

Hyggeligt du kikker forbi:-) 

Jeg hedder Mathilde og jeg står bag det lille danske brand Ma-oo. 

Ma-oo laver stilfulde accessories med plads til lidt ”larm”. Skandinaviens kølige farver møder Middelhavets varme…

Jeg har boet  i udlandet i over 25 år, i spændende kulturer i Europa og Mellemøsten. Eventyret startede på  Malta.  Derefter flyttede jeg Jordan, Det Døde hav.  Turen gik derefter til Pragelato, Italien, Kroatien, Belgien og ja, nu tilbage i den smukkeste del af Kroatien – Istrien !  Her bor jeg på landet med mand, to vores to skønne piger. Naturen er skøn og luften er ren her på landet , så kreativiteten har rig mulig for at udfolde sig…

Grunden til at jeg egentlig har flyttet en del rundt i verden er på grund af min mand,  som er arbejdet som professionel kok og konsulent for kæder som Kempinski, Radisson og nu Maistra her i Istrien. Så hvis du er til god mad med inspiration fra Kroatien, sa kik ind en gang imellem, måske kommer der en god opskrift og billeder fra køkkenet derhjemme og på Grand Park i Rovinj, en by som bestemt er et besøg værd. Den må du høre mere om, måske fra min piger som har går i italiens skole derinde:-) 

Det var lidt af en afstikker…nu tilbage til på sporet…:-) 

Håndlavet i eget værksted.

Ma-oo accessories lavet i lækre kvalitets skind i smukke farver og sjove prints Der er mulighed for at bestille et produkt i den skindtype og farve kombination du måtte ønske! Det skind jeg indkøber er mange gange i begrænset parti, og det kommer jo kunden til fordel så du får et produkt som få eller ingen andre har:-)

Hvorfor navnet Ma-oo?

‘Ma-o’, sådan udtaler en franskmand ‘Mahaut’ som er det franske middelalderlige navn for ‘Mathilde’. Det andet ‘0’ …tja.. det  gav bare lidt mere balance. Derudover har jeg jeg bare en forkærlighed for La langue française…

 Velocipede logoet?

Åh, hvis vi alle bare kunne trille rundt med rank ryg på denne skønne udgave af en cykel!…Jeg elsker at cykle… men har i mange år boet i mindre cykel venlige lande….så mon ikke det mere er savnet og tanken om at cykle end egentlig træde hårdt på pedalerne for at komme frem?!

Jeg elsker og savner også mit hjemland Danmark og vores fantastiske cykel kultur så måtte simpelthen bare have mit brand Ma-oo formet som en smuk velocipede… nu når jeg jo nok aldrig kommer op på en rigtig en af slagsen;-)

Webshoppen opdateres ofte  med nye varer og forbedringer, men kik gerne ind i ETSY shoppen da der stadig ligger mange flere produkter end herinde. Hvis du finder er produkt, kan jeg sagtens ligge den op i denne webshop eller du er velkommen til at skrive en besked.

Som alt det andet, lige fra design, fremstilling af produkter, photos, står jeg også selv for webshoppen som jeg arbejder på dagligt. Det er, som mange ved, et stort arbejde at få det hele til at fungere, så hvis du oplever at sitet ikke fungerer optimalt , så skriv meget gerne. Som nybegynder  i fremstilling af en web shop, så hører jeg gerne fra dig hvis du har ideer til hvordan jeg kan forbedre noget. Jeg ønsker at kunden får en god oplevelse når de kommer forbi Ma-oo ‘s hjemmeside. Så på forhånd tak:-)

Tak fordi du læste med,

Mathilde Vella Bach

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail