Lidt om det praktiske

Kære kunde,
Mange tak for dit besøg hos Ma-oo

Lige lidt praktisk:

FORSENDENLSE: Dine vare bliver sendt fra Istrien – Kroatien med ‘Hrvatska Posta’ som er Kroatiens postvæsen, som i øvrigt fungerer ganske fint! Men da postvæsenet generelt ikke arbejder så hurtigt som de gjorde engang, regn med det ca. 10 til 14 hverdage om at nå frem til Danmark. Jule tid kan drille lidt, s. Så det er altid en god idé at købe eller bestille varer i ekstra god tid. Skriv meget gerne skulle du have spørgsmål.

Grundet COVID-19 skal der forventes lidt forsinkelser, derfor kan jeg desværre ikke i fortælle dig præcis hvornår du kan forvente at modtage din ordre. Det er en meget kedelig situation, men jeg håber stadig kunder der har masser af tålmodighed kikker forbi og måske støtter en lille butik i disse svære tider.
Korrekt adresse: HUSK AT OPLYSE DEN RIGTIGE ADRESSE, TAK:-) Fx hvis du ofte modtager til ‘pakkeshop’ hos den lokale købmand eller andet, står denne adresse måske fast som leverings adresse, så check lige en ekstra gang. Kedeligt hvis den kommer retur og så er det jo spild af penge og tid for os begge..;-) Tak for hjælpen.


BESTILLINGSVARER
Hvis du ønsker at bestille en personlig accessories., kan der gå et par dage op til 2-3 uger, ved større opgaver som clutch eller andet ligende, før afsendelse. Bestillingsopgaver kan jeg desværre ikke tage retur.

REKLAMATION OG RETURNERING
Jeg håber selvfølgelig du bliver glad for dit nye produkt fra ma-oo. Skulle dette alligevel ikke være tilfældet har du selvfølgelig fuld retur ret på varer du har fundet shoppen.

Vælger du at sende produktet retur betaler du selv for fragten til Kroatien/ i nogle tilfælde kan den dog sendes til en adresse i Danmark.(det finder vi ud af!) Hvis varen har fejl, betaler ma-oo for fragten og så finder vi helt sikkert ud af en løsning ; Penge retur, bestilling af nyt produkt eller valg af andet produkt i shoppen. Så snart jeg har modtaget varen i samme stand som du modtog den, og du har oplyst mig om kontonummer på den bank/pay pal beløbet skal indsættes på, vil dine penge blive returneret .

Mange tak for forståelsen:-)
Hvis du har spørgsmål skriv meget gerne en besked!
Jeg glæder til at handle med dig!
Venlig hilsen
Mathilde – ma-ooFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait